Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni Bohinj Eco Hotel

0

Bohinj Eco Hotel se nalazi na vrhu Triglavskog parka u Bohinjskoj Bistrici i to je prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni resort sa vodenim parkom, kuglanom, wellnessom, fitnesom. Hotel sa najviše nagrada u Sloveniji poseduje Green Globe certifikat, i nalazi se u netaknutom okruženju  Alpa i brojnih jezera predivne Slovenije.

Prvi ECO hotel u Sloveniji ima 102 sobe i 8 luksuznih apartmana. Gostima su na raspolaganju hotelska rezidencija, predsednički apartman, luksuzni apartman, poslovni apartman, porodicni apartman, apartman za mladence i  panoramski apartman. Porodične sobe su sa i bez balkona, a sve sobe su luksuzno opremljene nameštajem od tikovine ili američkog oraha, sa pogledom na predivne na Julijske Alpe. Gostima hotela su na raspolaganju i obezbeđena  parking mesta u podzemnoj garaži. Treba navesti da hotel poseduje i stanicu za punjenje električnih i hibridnih automobila.

Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni Bohinj Eco Hotel

Hotel poseduje ozbiljne konferencijske kapacitete, kao i sve što je potrebno za kongresni turizam. Sve konferencijske sale i sale za sastanke opremljene su najsavremenijom tehnologijom,  sve sale su  klimatizovane i opremljene najkvalitetnijim i luksuznim materijalima.

Bohinj Eco Hotel poseduje hotelski restoran sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjum, a la carte restoran gde se služe slovenačka i internacionalna jela, kao i specijalni vegetarijanski  obroci, pripremljeni od lokalnih proizvoda sa ekološkim sertifikatom. Hotel ima i kuglanu sa čak pet staza za kuglanje koje su namenjene i gostima hotela i ostalim posetiocima.

Aquapark Bohinj Wellness Centar povezan je podzemnim hodnikom sa hotelom, i ima površinu od 380 metara kvadratnih. U okviru akva parka nalaze se  solarijum, fitnes centar, prostorije za razlicite vrste masaža, klasicne, terapeutske, sportske, anticelulit, masaže eteričnim uljima, finska, turska, infracrvena i biofinska sauna. Za najmlađe je takođe obezbeđena zabava, to su rekreacioni bazen, bazen za decu, dva vodena tobogana sa veštački napravljenom rekom, kao i ostale zanimljivosti.

Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni Bohinj Eco Hotel

Gostima hotela je omogućeno  besplatno kupanje u bazenima, dnevni ulaz u svet sauna, kao i korišćenje fitnes centra. Ekskluzivni hotelski Wellness se naplaćuje i namenjen je gostima koji žele više privatnosti, užitka, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu. Nalazi se na poslednjem spratu hotela i napravljen je tako da se kroz stakleni krov pruža pogled na bohinjske planine i okruženje.

U okolini hotela možete posetiti adrenalinski park ili uživati u planinarenju, sportskom penjanju i splavarenju. Na raspolaganju su usluge iznajmljivanja bicikala i ostava za bicikle. Destinacija Bohinjska Bistrica je odličan izbor za putnike koje zanimaju obilasci, dobra hrana i šetnja sa decom, a Bohinj Eco Hotel predstavlja pravu oazu mira i komfora, kako za porodice, tako i za individualce.

Za sve informacije posetite zvaničnu internet stranicu.

Share.

Comments are closed.