Prvi hotel za gejmere otvoren na Tajvanu

0

Na Tajvanu je otvoren prvi hotel koji svojim gostima pruža jedinstveno gejmersko druženje i iskustvo, i sve to u hotelu od 5 zvezdica.

“iHotel” je novi hotel na Tajvanu, nalazi se u Taoyuan distriktu, i osim toga što poseduje sve pogodnosti jednog hotela od 5 zvezdica, hotel ima jednu specifičnost. Naima, radi se o gejming hotelu, odnosno hotelu namenjenom zaljubljenicima u video i kompjuterske igre.

Prvi hotel za gejmere otvoren na Tajvanu

Sve sobe hotela su opremljene gejmerskim računarima najnovije generacije koji imaju kompletnu opremu za igrice. Osim računara, u sobama se nalaze i ogromni LCD televizori na koje su priključene PS4 i XBOX1 konzole za igranje, što omogućava posetiocima uživanje u praktično svim platformama za igranje.

Osim ove ponude za digitalnu zabavu, hotel ima na raspolaganju i moderan lobi, teretanu, spa centar, restoran, bar, kao i gejming arenu. Odsedanje u oazi za igranje iznosi 100 dolara,  dolara, a posetioci iznajmiti sobu na sat, po ceni od 12 dolara tokom vikenda, ili izdvojiti 75 dolara za maratonsku gejming turu u trajanju od 15 sati.

Share.

Comments are closed.