Punjači telefona za ugostiteljske objekte

0

Danas se živi u interaktivnom društvu, i da bismo ispratili tempo ovog društva, postoji niz akcija koje bismo trebali sprovesti, kako bi i posao održao tempo sa njim. Sa konkurencijom koja se iz dana u dan povećava, i još brže razvija, sektor ugostiteljstva je jedna od industrija u kojoj je sve teže izdvojiti se, i postati jedinstven. Danas kada se ide na kafu ili večeru, postoji puno toga, mogućnost izbora je praktično neograničena, i ponekad je teško odlučiti se kuda otići, a ugostitelji se utrkuju kako bi gostima ponudili nešto više, bar za malo više od konkurencije.

Koliko se često vama dešava da ste ostali bez baterije na vašem telefonu, a punjač niste poneli sa vama? Koliko se često dešava da u restoranu ili kafiću pitate za punjač, a oni vam odgovore negativno, pa vi morate da napustite objekat jer očekujete važan poziv?

Punjači telefona za ugostiteljske objekte

Odličan primer kako ostati u trendu su restorani koji nude besplatni mobilni punjač, kako bi se osiguralo da gost bude uvek dostupan i online. Punjači mobilnih telefona u ugostiteljskim objektima postali su pravi poslovni alat, jer oni povećavaju vreme koje gost provodi u ugostiteljskom objektu.

Sigurno i pravo rešenje za vaš ugostiteljski objekat su Hello Chargers, punjači koji se jednostavno postavljaju u svaki deo restorana, a dizajnirani su tako da se uklapaju u gotovo svaki enterijeri. Model London booth charger inspirisan je legendarnim londonskim telefonskim govornicama, a sadrži 5 pregrada za punjenje telefona Android , microUSB i Type C priključak, kao i priključak za Apple telefone.

Modeli M3 i M4 napravljeni su od medijapana i dostupni su u više različitih boja, imaju 3, odnosno 4 pregrade sa ključem, a predviđeni su za punjenje svih poznatih tipova tefefona i tableta. Model P3 napravljen je od lameliranog drveta, pa ima izuzetno zanimljiv izgled. Ima 3 pregrade sa ključem za punjenje Android , microUSB i Type C priključkom, kao za i Apple telefone.

Share.

Comments are closed.