Qatar Airways inspiriše

0

Qatar Airways je započeo niz promocija, po specijalnim cenama, s ciljem da predstavi svoju bogatu mrežu od preko 140 destinacija širom sveta. Narednih meseci ova aviokompanija omogućiće svojim putnicima da otkriju svet po promotivnim cenama za ekonomsku i biznis klasu.
Posebna mogućnost je posetiti jedan od najmodernijih internacionalnih aerodroma na svetu – Hamad International Airport u Dohi, koji nudi odlične konekcije do brojnih svetskih poslovnih i turističkih destinacija.

Istražite destinacije Indijskog podkontinenta, prvog iz niza promocija koje je Qatar Airways pripremio za naredni period. Na raspolaganju vam je čak 19 destinacija.
Indija će probuditi sva vaša čula. Otkrijte njene znamenitosti, prirodne lepote, izvrsnu kuhinju i bogatu kulturu.

Šri Lanka je destinacija koja privlači izvornim duhom Budizma i očaravajućim prirodnim lepotama. Samo nekoliko mesta na svetu mogu ponuditi takvu kombinaciju jedinstvenog kulturnog nasleđa, netaknutih plaža i doživljaja za pamćenje na jednom mestu.

Ukoliko postoji raj na zemlji, onda su to Maldivi. Kristalno čisto more, beli pesak i i nestvarni prizori. Jedinstveno mesto za hedoniste, utočište za romantične i turiste s najvišim zahtevima.

U saradnji sa turističkom organizacijom Qatara, Qatar Airways je svojim putnicima u tranzitu omogućio posebnu privilegiju i jedinstveno iskustvo – Free Doha City Tour.

Svim putnicima sa tranzitnim vremenom u Dohi od 5-12 sati dostupna je besplatna tura koja traje tri sata i obuhvata obilazak najznačajnijih znamenitosti među kojima su Nacionalni muzej islamskih umetnosti – Museum of Islamic Art, poznato šetalište pored mora Corniche, poslovni i šoping centar West Bay, kulturno umetnički kompleks Katara, luksuzno veštačko ostrvo Perla i centralna pešačka zona sa tradicionalnim restoranima i prodavnicama suvenira Souq Waqif.

Krenite u novu avanturu. Sa nama, čitav svet vam je mnogo bliži. Za kompletnu ponudu i najpovoljnije cene posetite http://www.qatarairways.com/rs/sr/offers/promotion-offer.page ili pozovite 011/7859-007.

Share.

Comments are closed.