Raj u raju, najlepše Eko selo Bosne

0

U podnožju planine Prenj se nalazi ekološki čisto okruženje biserno bistre reke i netaknute prirode. Idealna kombinacija Hercegovačkog sunca, lekovitosti planinskog vazduha i čistoće planinske reke učinila je ovaj deo Bosne neponovljivom oazom i neverovatnom destinacijom izvanredne prirodne lepote. Ovde ljudi žive jednostavno, ovde se pre svega voli priroda, živi zdravo, i jede domaće.

Eko selo i turistički kompleks Raj u Raju se nalazi u jedinstvenom klimatskom području Konjica na severu Hercegovine. Turistički kompleks eko sela se nalazi između naselja Konjic i Jablanice u malom, lepom i mirnom selu Idbar. Ovde je blizu i sve je nadohvat ruke, smaragdna reka Neretva i planina Prenj odličan su izbor za sve izazove adrenalinskim posetiocima, koji nakon uzbudljivih pustolovina u prirodi mogu uživati u domaćim ukusima i zdravoj hrani spremljenoj po tradicionalnim domaćim receptima.

Ovo jedinstveno eko selo posetiocima nudi niz aktivnosti, kao što su brdski biciklizam i aktivan boravak u prirodi. Šetnja u prirodi je odličan izbor, a vožnja bicikla po obližnjim brdima je prava atrakcija.

Naročita pažnja je posvećena mogućnosti upoznavanja autentičnog načina života i običaja i nasleđa Bosne i Hercegovine, među kojima se ističe obnovljeni most preko Neretve u Konjicu, umetnička radionica duboreza i Titov bunker.

U okviru kompleksa Raj u Raju u ponudi je udoban smeštaj u tradicionalnim brvnarama, kućama od kamena i drveta, koje sadrže lepo uređene apartmane, moderna kupatila, teretanu, bazen i đakuzi kade. Ovo selo je odlično za odmor, aktivan boravak u prirodi, ali i za organizovanje najrazličitijih događaja, proslava i okupljanja.

Share.

Comments are closed.