Rajsko ostrvo Ko Pi Pi

0

Ko Pi Pi  je pravo rajsko ostrvo, sa najfinijim belim peščanim plažama, fantastičnim stenama koje izviru iz tirkiznog mora. Ukoliko je vaša destinacija raj, stigli ste!

Ko Pi Pi je malo ostrvo, ako ga uporedite sa velikim ostrvima na zapadnoj obali Tajlanda, međutim, ovog puta manje je slađe. Ovo ostrvo je na prvom mestu prilika za uživanje u prirodi. Nestvarna tirkizna boja vode predstavlja raj za ronioce, a okean je tu da ponudi puno aktivnosti i sadržaja za zabavu. Možete se opustiti na nekoj od brojnih ekskurzija, uživati u časovima ronjenja, prepustiti se čarima hedonizma na plaži, probati penjanje po stenama, ići na pecanje. Zaista bezbroj aktivnosti i mogućnosti za zabavu.

Rajsko ostrvo Ko Pi Pi

Ko Pi Pi je ostrvo na kom se okuplja zaista puno ljudi najrazličitijeg profila i interesovanja. Ostrvo je poznata destinacija bekpekera, čiji su glavni motivi čuvene Moon žurke, dok ostali jednostavno vole da lenčare na plažama i uživaju u prelepom pomorskom nacionalnom parku. Do ostrva se dolazi brodom, a turisti koji stižu avionom sleću na ostrvu Puket, jer je ovaj ostrvski biser premali da bi imao svoj aerodrom. Turistička sezona počinje u decembru i traje do aprila, a pravo i najpopularnije vreme za odmor su januar i februar.

Rajsko ostrvo Ko Pi Pi

Osnovna gastronomska ponuda je bazirana na ukusnoj tajlandskoj hrani, međutim, to može biti i problem, ukoliko niste ljubitelj egzotičnih začina i ljute hrane. Na ostrvu baš i nema nekog izbora, meštanima priprema nama poznate i ukusne hrane nije jača strana. Zamislite hamburger ili picu, pripremljenu na njihov način, gde su svi začini u osnovi, slani i riblji…

Rajsko ostrvo Ko Pi Pi

Na ostrvu ima nekoliko prodavnica i štandova koji prodaju naočare za sunce, majice, suvenire i stvari za  plažu. Cene nisu visoke, a i izbor takođe, pa je kommpromis već napravljen. Najvažnije je poneti sve sa sobom, ili obaviti kupovinu u nekom većem mestu.

Rajsko ostrvo Ko Pi Pi

Ko Pi Pi ostrvo ima svoj karakter, i izuzetno je blago prema turistima. Ovo jestu u osnovi raj, prirodni i krotki raj. Mesta ima za sve, svi su dobrodošli, ovde se zasta čovek odmori i nauživa.

Share.

Comments are closed.