Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa i poseta dvorskom kompleksu

0

Sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa počinje u petak, 3. aprila, najavila je Turistička organizacija Beograda. Polasci su svakog dana u 11.00, 13.00 i 17.00, sa Trga Nikole Pašića. Razgledanje traje oko 70 minuta, a na raspolaganju je audio vodič na pet jezika – srpski, ruski, engleski, francuski i nemački.Cena karte je 600 dinara za odrasle i 400 za decu do 12 godina. Karte se mogu kupiti u TIC TOB, u poslovnici BS Turs, kao i u autobusu pre razgledanja. Minimalni broj osoba za realizaciju ture je 10 osoba. Prošle godine je, prema podacima TOB-a, Beograda iz otvorenog autobusa razgledalo oko 16.500 turista.
TOB je najavio i novu sezonu turističkih obilazaka Dvorskog kompleksa na Dedinju, koja počinje u subotu, 4. aprila. Posete Dvorskom kompleksu biće organizovane svake subote i nedelje do 31. oktobra u dva termina- od 11.00 i 14.00, uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana uz prethodnu najavu.
Posetioci će moći da obiđu Dvorski kompleks u pratnji turističkih vodiča, a imaće priliku da posete Dvorski park, Kraljevski Dvor, Beli Dvor i Dvorsku crkvu Svetog Andreja Prvozvanog i upoznaju se sa istorijom, umetnošću i kulturom tog zdanja.
Cena ulaznice uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića, a broj ljudi u grupi je ograničen na 50.

Share.

Comments are closed.