Rekordnih 57 agencija na BalCannes reviji u Rovinju

0

Rekordnih 57 agencija iz pet zemalja regiona prijavilo je svoje najbolje projekte na BalCannes, regionalnu reviju reklamnih agencija koja se održava u okviru 9.Weekend Media Festivala.

Čak 125 referentnih agencijskih projekata, u narednih nedelju dana pregledaće žiri uglednih oglašivača koji će tokom dva kruga ocenjivanja među njima izabrati 25 najboljih. Ove godine, po prvi put na BalCannesu, oglašivači će dodeliti i nagrade, a među njima i one najvažnije, za najbolju agenciju i najbolji projekt BalCannesa.

Najboljih 25 projekata agencije će predstaviti na glavnoj pozornici Weekenda u petak, 23. septembra u udarnom terminu od 16 sati i 45 minuta. Ovaj presek regionalne marketinške produkcije korisna je prilika za sve oglašivače da se u kratkom roku i na jednom mestu upoznaju s ponudom agencijskog tržišta regiona.

Organizatori BalCannesa, HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festival, posebno su ponosni na veliki broj novih agencija koje su od ove godine dio BalCannesa, njih čak 15. Za sve one koji ne dolaze u Rovinj, agencijski projekti bit će dostupni za pregled u sklopu digitalne izložbe koja će nakon festivala biti otvorena na BalCannes Yellow Pages stranicama www.balcannes.com.

Share.

Comments are closed.