Restoran Despacito, fajn dajning na novobeogradski način

0

Ljubitelji gastronomije u srpskoj prestonici su sasvim sigurno početkom ove godine, sa radošću dočekali otvaranje jednog novog izuzetnog restorana. Naime, novobeogradski blok A bogatiji je za jedinstveni restoran visoke kategorije u ovom delu grada.

Restoran Despacito smešten je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Delta City-ja, Airport City-ja i mnogobrojnih poslovnih objekata, a njegova tačna adresa je Jurija Gagarina 20 đ. Ova lokacija je jedna od komparativnih prednosti restorana, pre svega zbog blizine autoputa i odlične saobraćajne komunikacije sa različitim delovima grada, kao i blizine prestižnih hotela: Hyatt, Crowne Plaze, Holiday INN, Hotel IN, Falkensteiner… Takođe, restoran se nalazi na samo 15 km od aerodroma i u blizini reke, a gostima se pružaju i dodatne usluge kao na primer rezervacija taxi vozila, prevoza iz restorana do željenog mesta ili mogućnost rezervacije u hotelu.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima, mekim i prjatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja, a kapacitet restorana iznosi 120 mesta. Za goste kojima smeta duvanski dim obezbeđeno je 60 nepušačkih  mesta. Restoran nudi i besplatan parking koji je na raspolaganju gostima, kao i baštu prepunu zelenila koja odiše elegancijom i udobnošću, a za sve goste restorana tu je i besplatan internet.

Stručno i ljubazno osoblje je na raspolaganju kada je u pitanju pomoć ili sugestija oko izbora nekog od specijaliteta, bilo da se radi o prvoklasnoj morskoj ribi, najkvalitetnijem steku ili  pasti koja je proizvedena u kuhinji samog restorana. Uz izvrsnu hranu, koja budi sva čula, savršeno će se uklopti neko od mnogobrojnih vina koja restoran Despacito ima u ponudi. Takođe, ono što Despocito izdvaja od ostalih je veliki broj koktela za čiju pripremu se koriste samo premijum alkohola pića. U jelovniku restorana naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, deserata, kao i  posebna vegetarijanska jela. Gastronomski raj za svačiji ukus i hedonizam su reči koje najbolje opisuju Despacito.

Ovo je samo deo sadržaja koji pruža restoran Despacito, a kako bi osetili potpuni užitak i atmosferu, posetite ovaj vrhunski restoran koji radi svakog dana od 8 ujutru do ponoći.

Share.

Comments are closed.