Revolucija u avio transportu, plati članarinu i leti neograničeno

0

Pripreme za let umeju često da budu naporne i stresne. Morate biti bar dva sata pre na aerodromu, kontrole i ukrcavanje traju čitavu večnost, presedanja su horor. Surf Air nudi alternativu i odgovor na sve to.

Surf Air je privatna avio kompanija koja koristi privatne terminale, što u velikoj meri olakšava putnicima sve komplikovane sigurnosne provere i dugotrajan proces ukrcavanja. To je u stvari prva avio kompanija koja nudi  “leti-koliko-hoćeš” program, a radi se mesečnoj članarini, ili pretplati koja dopušta da letite gde god želite i koliko god puta hoćete. Osnovana je u Kaliforniji 2013. godine, a od prošloga leta saobraća i u Evropi, leti iz Londona, Kana, Ibice, Ciriha, Milana, Minhena i Luksemburga.

Air France ponovo leti za Beograd, saznajte više.

Članarina nije jeftina, to je sigurno, ali ko stalno putuje, može da bude praktična. Neograničeno letenje ovom kompanijom iznosi oko 3.500 evra mesečno, a nešto oko pola tog iznosa ako planirate letove na destinacijama udaljenim manje od 600 kilometara od mesta sa kog polazite.

Ova usluga je najviše namenjena poslovnim ljudima koji često lete zbog sastanaka i posla, ali  njena najveća prednost nije jeftiniji prevoz, već velika ušteda vremena. Cela procedura, od dolaska na aerodrom do ulaska u avion traje možda 15 minuta.

 

Share.

Comments are closed.