Ryanair otkazuje letove od Niša do Dizeldorfa

0

Rajaner, Irska niskobudžetna avio kompanija potvrdila je da od 31. marta više neće imati letove na relaciji Niš-Dizeldorf.

Rajaner je od 4. novembra ove godine na liniji Niš-Dizeldorf smanjio letove, pa umesto dva puta nedeljno, avioni ove kompanije lete na toj liniji jednom nedeljno. Međutim, kako saopštavaju iz menadžmenta „Rajanera“ za Evropu, nakon ispitivanja tržišta i analiza, linija izmedju Niša i Dizeldorfa je otkazana za letnju sezonu 2019. godine. Na ovakvu odluku je uticalo i poskupljenje cene avio goriva.

Pogledajte novu ponudu avio kompanije Air France Joon, šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi.

Za ostale letove, kako navode iz niškog aerodroma, letnji red letenja u kompanijama se definiše do kraja decembra za narednu godinu, pa se još uvek može očekivati da dođe do nekih promena. Kao dokaz da ovaj aerodrom ima dobar strateški položaj i značaj, navode podatak da je kompanija Wizzair uvela nove letove do Beča dva puta nedeljno, a za vreme novogodišnjih praznika i od 14. februara naredne godine leteće tri puta nedeljno.

Avio kompanija Wizzair najavila je od 7. januara 2019. godine ukinuti letova od Niša do Malmea, uz objašnjenje da su avioni na toj relaciji nedovoljno popunjeni.

Share.

Comments are closed.