Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi u Novom Sadu

0

U Novom Sadu, od 19. do 22. aprila, održaće se Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi. Organizovan u pravo vreme, za sve zaljubljenike u ribolov i aktivni odmor, ovaj sajam je napravljen baš po njihovoj meri.

Na sajmu će biti predstavljeni noviteti u opremi, priboru, ali i biće takođe predstavljeni trendovi za narednu ribolovnu sezonu, a nastupiće izlagači iz Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Organizovane su brojne edukacije i stručni skupovi za ribolovce i korisnike voda na teritoriji Srbije, kako za potrebe ribolova, tako i za potrebe korišćenja voda u rekreativne svrhe. Osim najpoznatijih svetskih brendova opreme, svoje „hand-made“ proizvode predstaviće i manje zanatske radnje.

Na otvorenom delu Sajma biće organizovan sportsko rekreativni park u okviru kojeg će, pored ostalih izlozbenih sadržaja, biti predstavljeni i ekstremni sportovi i nautička oprema. Kako je boravak u prirodi  sve popularniji i rasprostranjeniji vid odmora, sajam je mesto na kome se može naći kompletna oprema, a isto tako se može detaljno informisati o trenutnim trendovima u Outdoor aktivnostima.

Share.

Comments are closed.