Sajam ProWein – Karta za ulazak na ključna svetska tržišta

0

Organizatori uveliko rade na pripremi narednog sajma ProWein 2016 koji će se održati u periodu od 13. do 15. marta 2016. Iako je sajam tek za osam meseci, veliki broj kompanija je već sada potvrdio učešće. Ostalim zainteresovanim kompanijama organizatori savetuju da što pre pošalju svoje prijave, jer se zbog velikog interesovanja i popularnosti koji sajam uživa poslednjih godina sajamski prostor se rasproda i pre isteka roka (31.07.2015.)

Sajam ProWein je danas najznačajniji međunarodni sajam vina i alkoholnih pića namenjen isključivo stručnjacima iz branše. Visok interancionalni karakter ga izdvaja od drugih sajmova u okviru industrije. Sajam iz godine u godinu beleži rast u broju izlagača i posetilaca, kao i u broju zemalja učesnika što potvrđuju i rezultati. ProWein 2015 nadmašio je sva očekivanja i zabeležio impresivne rezultate: 5.981 izlagača iz preko 50 zemalja i 52.393 stručnih posetilaca iz celog sveta.

ProWein 2016 nastavlja da neguje i stimuliše inspirativni duh i kreativnu razmenu ideja unutar sektora kroz specifičnu izložbu “same but different” koja je premijeru imala 2015. godine. Ova izložba ugostiće učesnike sa inovativnim idejama i novim pristupima u proizvodnji vina ili njegovoj promociji i prodaji. Troškove izložbe snosiće organizator, diseldorfski sajam, a svi zainteresovani za učešće mogu se javiti Nicole Funke (ProWein projektni tim) na e-mail: FunkeN@messe-duesseldorf.de

Za proizvođače vina i distributere pića koji žele da predstave svoje proizvode i usluge međunarodnom auditorijumu, uspostave kontakte i približe se kineskom tržištu vina sajam ProWine China je idealna destinacija. Sajam razvija nove trendove, igra ključnu ulogu u trgovini vinima, i služi kao kapija za ulazak na najveće rastuće tržište na svetu. ProWine China 2015 održaće se od 11. do 13. novembra 2015. godine u Šangaju. 2014. godine sajam je okupio 650 izlagača iz 38 zemalja, 19 nacionalnih paviljona i 8.250 posetilaca.

Familiju ProWein sajmova obogatiće od sledeće godine još jedan događaj. U Singapuru će od 12. do 15. aprila 2016. prvi put biti organzovan sajam ProWine Asia orijentisan na tržiše Jugoistočne Azije.

Opširnije informacije o sajmu ProWein i uslovima učešća mogu se pronaći na adresi: www.prowein-world.com ili u zvaničnom prestavništvu sajma u Beogradu, firmi ProExpo.

Share.

Comments are closed.