Sajam turizma, hrane i pića u Vrnjačkoj Banji

0

Biznis samit “Uposlimo Srbiju” uz Gegula sajam turizma, hrane i pića je poslovna manifestacija koja će se četvrti put održati u Vrnjačkoj Banji od 26. do 28. juna u hotelu Breza.

Na sajmu će učestvovati oko 250 izlagača i očekuje se oko 10.000 posetilaca u tri dana trajanja manifestacije. Biznis samit “Uposlimo Srbiju” okupiće kompanije, firme, proizvođače, ambasade, opštine, mesne zajednice, udruženja, naučne radnike, kulturno umetnička društva i druge poslovne ljude, zainteresovane da se međusobno upoznaju, da upoznaju zemlju u kojoj živimo i da stvore važne poslovne kontakte za budućnost.

Ova manifestacije ima četiri programske celine. Prva celina je sajam brendova i predstavlja festival marketinga hrane i pića i brendova u funkciji izvoza, i izložbu opreme za preradu i pakovanje. Poslovna ideja se odnosi na e-turizam i virtualni biznis park. Neiskorišćeni potencijali Srbije su poljoprivreda, ugostiteljstvo i turizam, i na kraju kao četvrta programska celina biće kulturno-istorijski vremeplov.

Share.

Comments are closed.