Sajmovi kampinga i aktivnog odmora Caravan Salon i TourNatur u Diseldorfu

0

Svake godine krajem avgusta ljubitelji kampinga i aktivnog odmora iz celog sveta upućuju se u nemački grad Diseldorf gde se istovremeno održavaju dva vodeća sajma: Caravan Salon i TourNatur.

Caravan Salon je vodeći svetski sajam kamp-vozila i prateće opreme za kampovanje koji se održava u periodu od 29. avgusta do 6. septembra 2015. godine i nudi posetiocima kompletan sadržaj posvećen kamping industriji: kamp vozila, kamp kućice, opremu za kampovanje, šatore, mobilne kućice, caravaning-turizam. Svoj boravak na sajmu posetioci mogu pretvoriti u pravi odmor. Na sajmu je obezbeđeno 2.000 parking mesta za kampere, svake večeri je tu bogat muzički program, a ne sme se propustiti ni šetnja pored Rajne ili kroz živahni i jedinstveni stari grad u Diseldorfu. Godišnje sajam okuplja oko 600 izlagača i 180.000 posetilaca.

Paralelno se u periodu od 4. do 6. septembra 2015. na sajmištu u Diseldorfu održava vodeća svetska izložba za aktivni turizam i pešačenje u prirodi TourNatur 2015. Pružajući jedinstveni pregled hiking & trekking destinacija na svim kontinentima, sajam Tour Natur je kroz godine postao jedan od najvažnijih događaja, kako za profesionalce, tako i za široku publiku i zaljubljenike u prirodu. Sajam nudi sve što je potrebno za hiking i trekking – od odeće i obuće, šatora i kanua do priručnog alata i uređaja za navigaciju dok će u kategoriji turizma biti predstavljeno 5.000 staza i destinacija za pešačenje, planinarenje i biciklizam.

Više informacija na zvaničnim sajtovima: www.caravan-salon.com, odnosno www.tournatur.com ili u predstavništvu diseldorfskog sajma u Beogradu, firmi ProExpo.

Share.

Comments are closed.