Salon vina Vojvodine u Beogradu

0

Salon vina Vojvodine, drugi po redu, biće održan 16. novembra u Savamali u Beogradu.

Uspešni vinari iz Vojvodine predstaviće svoja vina na 2. Salonu vina Vojvodine, koji se održava u petak, 16. novembra u savamalskom prostoru Share Square. Na manifestaciji koja počinje u 17.00 časova, osim izložbe vina, posetioce očekuje bogat zabavni program. Nakon dela posvećenog degustaciji i prezentaciji, od 21.00 časova počinje velika vinska žurka.

Posetioci Salona vina imaće priliku da degustiraju najbolja vina iz aktuelnih berbi, dok je kuriozitet degustiranje premijera nekih novih vina. Za vreme održavanja salona, predviđene su i dve radionice, na kojima će somelijer Vuk Vuletić i vinski kritičar Igor Luković govoriti o belim i crvenim vinima sa Fruške gore.  Šef Slobodan Radeta iz škole kuvanja Il Primo pripremiće za ovu priliku jela za uparivanje sa pet osnovnih stilova vojvođanskih vina.

Na Salonu vina Vojvodine nastupiće vinarije Belo Brdo, Chichateau, Deurić, Dulka, Dumo, Fruškogorski vinogradi, KM vinarija, Krstašica, Mačkov podrum, Manufaktura Spasić, Milanović, MK Kosović, Mrđanin, Patkov vinograd, Podrum Erdevik, Soul wine, Šijački, Trivanović, Vinarija Đorđe, Vinarija Kiš, Vinarija Kovačević, Vinarium, Vista Hills, Zvonko Bogdan i 45. paralela.

Share.

Comments are closed.