”Salsa Motion Weekend” po deseti put

0

Prestižna škola salse iz Beograda “Primera” ove godine organizuje jubilarni deseti po redu festival salse i drugih karipskih plesova pod nazivom ”Salsa Motion Weekend”.

Od 3. do 6.decembra tekuće godine očekuje se da će festival posetiti oko 1000 plesača iz zemlje i sveta. Uz svakodnevne plesne večeri, nastupe, takmičenje i više od 30 plesnih radionica salse, baćate i drugih plesova, plesači iz Srbije, regiona, ali i ostalih krajeva sveta imaće priliku da uživaju u našem glavnom gradu. Tokom četiri festivalska dana plesačima će se predstaviti više oko trideset instruktora sa Kube, iz Velike Britаnije, Brazila, Novog Zelanda, Francuske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvаtske … koji će učesnicima festivala preneti svoje znanje salse, baćate, regetona, ča ča ča, kizombe i drugih plesova. Ove godine posebna pažnja će biti posvećena damama kroz radionice tzv. plesnog lady style-a, a ne treba zanemariti ni četvrti sajam plesne opreme koje će se održati za vreme trajanja ovog plesnog spektakla. Cilj festivala je povezivаnje i druženje mlаdih iz različitih zemalja kroz ples i zabavu, dа Beogrаd
postаne jedаn od centаrа okupljаnjа ljubiteljа plesа i kulturnih dešаvаnjа. Festival je nаmenjen ne samo plesačima, već svimа koje zanima ples, muzika i rekreacija. Dobrodošli su svi plesači, ali i svi ostali ljubitelji karipske muzike koji bi želeli da nauče nove korake, da uživaju u plesnim večerima uz latino muziku i nastupe instruktora.

Share.

Comments are closed.