“Saporibelli Food & Wine”, najbolje iz Italije u Beogradu

0

U predivnom enterijeru, u Šumatovačkoj ulici broj 72 na Vračaru otvorena je Saporibelli Food & Wine galerija koja nudi najbolje delikatese iz Italije.

Ideja ljudi iz Saporibelli firme je da okupi vrhunske male proizvođače delikatesa iz Italije, kako hrane, tako i vina i maslinovog ulja, proizvođače koji ne robuju količinama, trendovima, međunarodnim ocenama i priznanjima, već isključivo osećaju za prirodu, kvalitet, pa i hedonizam. Proizvodi u Saporibelli galeriji su organskog porekla i prvi put su prisutni na našem tržištu, a u svetu veoma cenjeni i nagrađivani kao što su na primer iz asortimana sireva Fior d’Arancio, plavi kravlji sir optočen pasitom od pomorandže, koji je proglasen za najbolji sir u Evropi za 2015. i San Pietro in Cera d’Api zvanični nosilac titule „Najbolji sir Italije”, a u svojoj klasi i najbolji na svetu za 2015. godinu! Kroz tematske degustacije, prezentacije proizvoda i vaše posebne dogadjaje koji će se organizovati u ovom luksuznom prostoru, Saporibelli Food & Wine galerija će se u narednom periodu predstaviti domaćem tržištu i na najbolji način približiti pažljivo odabrane italijanske proizvode i tradiciju lokalnog podneblja. Saporibelli proizvodi su uveliko prisutni sa svojim proizvodima i u najboljim restoranima u Beogradu.
Saporibelli Food & Wine galerija radiće svakog dana kao bar i prodajno mesto, gde ćete moći da degustirate najbolje ukuse Italije ali i kupite sve delikatese.

Share.

Comments are closed.