Sava Hotels & Resorts Slovenija

0

U Sava Hotels & Resorts znaju da očekujete nezaboravan odmor, i znaju kako to da vam omoguće. Koristeći prirodne termalne izvore, dragoceni prirodni dar, osmislili su brojne zdravstvene i wellness programe kako bi gostima pružili nezaboravna iskustva.

Sava Hotels & Resorts je najveći lanac hotela i odmarališta u Sloveniji. U svojoj grupi imaju šest turističkih destinacija, i iskreno, ne zna se koja je lepša. To su Bled, Ptuj, Moravske Toplice, Radenci, Banovci i Lendava, destinacije sa tradicijom, smeštene u netaknutim prirodnim okruženjima. U zavisnosti od interesovanja, godina ili potreba, svaka od njih pružiće nekom utočište ili lek, a svima nezaboravno i jedinstveno iskustvo.

Sava Hoteli Bled

Poseta Bledu okrepljuje telo i budi duh, izaziva romantičare da se izgube u snovima i daje motivaciju sportistima. Sava Hoteli Bled kombinuju najbolje što  Bled nudi, neverovatnu lepotu jedinstvenog prirodnog okruženja i lekovitu energiju i snagu termalnih voda iz izvora Rikli. Plivanje u termalnim bazenima, uživanje u opuštajućoj alpskoj masaži ili neverovatno ukusna originalna bledska krempita,  svako iskustvo će biti upotpunjeno najlepšim pogledom na smaragdno jezero, dremljivo ostrvo, romantični dvorac i moćne planinski vrhove. Ovaj kompleks u Bledu sadrži 6 hotela, Grand Hotel Toplice, Rikli Balance Hotel, Hotel Park, Hotel Savica Garni, Hotel Jadran i Hotel Trst.

Sava Hoteli Bled

Terme 3000 – Moravske Toplice

Zaboravite na svoje brige i zaronite u crnu termalnu mineralnu vodu u hotelskim bazenima ili velikom vodenom parku. Prepustite se iskusnim stručnjacima za medicinu i wellness, krenite na najukusnije putovanje na kome ćete otkrivati domaću. U Termama 3000 – Moravske Toplice, šarm Prekmurja će preuzeti sva vaša čula. Odlična destinacija za aktivni odmor, porodična okupljanja i romantične sastanke.

Terme 3000 – Moravske Toplice

Zdravilišče Radenci

Zdravilišče Radenci je lečilište sa skoro vek i po tradicije i iskustva u lečenju bolesti srca, mesto sa termalnim bazenima i ljubaznim osobljem koje će vas usredsrediti na vas. Dodajte na to 250 sunčanih dana godišnje i legendarnu mineralnu vodu koju možete piti pravo sa izvora, i imate odmor gde će vaše srce pevati.

Zdravilišče Radenci

Terme Ptuj

U Termama Ptuj možete uživati u plivanju u vodenom parku i uživati u termalnoj vodi Ptuj. Ovde je sve podređeno zdravlju. Igrajte golf, koristite saunu, kreniteu jutarnji trčanje i opustite se masažom. Takođe, od sadržaja je posebno aktuelna joga i biciklizam.

Terme Ptuj

Terme Banovci

U Termama Banovci se može mnogo toga i naučiti, od pečenja ukusnih kolača do pravljenja glinenog posuđa. Ovde je najbitnije aktivno se odmarati, uživati u saunama, folklornim bajkovitim karakterima i raznovrsnim dečjim aktivnostima. Organizovani su razni izleti u kojima se otkriva slikoviti krajolik i lokalna gastronomija.

Terme Banovci

Terme Lendava

Terme Lendava imaju jednostavno pravilo, ovde je sreća je najbolji lek. Uživajte u odmoru, koristite blagodeti termalnih voda, opustite se uz razne tretmane. Ovo je mesto porodičnog odmora i vinskog regiona. Gosti svakodnevno razne sportske aktivnosti, od jutarnjih treninga u energetskom parku, gimnastike i aqua fitness-a, do planinarenja na “putu pozitivnih energija” i oko predivnih Lendavskih gorica.

Terme Lendava

Sava Hotels & Resorts je zaista vaš prvi izbor, za bolje zdravlje i dobrobit tela i duše. Za nova iskustva, za nezaboravne trenutke. Za osmehe, za sreću, za život!

Share.

Comments are closed.