Sea Dance Festival 2018

0

Ove godine Sea Dance festival biti održan od 30. avgusta do 1. septembra, i to po prvi put na plaži Buljarica, smeštenoj na pola sata vožnje od Budve i na par kilometara od Petrovca, Sutomora, Bečića i Šušnja.

Sea Dance festival okuplja veliki broj fanova iz preko 50 zemalja iz celog sveta, kao i impresivan line up koji čini više od 100 najpopularnijih svetskih muzičkih zvezda. U poslednjih par godina, tačnije  4,  jadranska obala bila je mesto okupljanja popularnih imena kao što su The Prodigy, Jamiroquai, Underworld,  Rudimental, Róisín Murphy, Skrillex, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim, kao i mnogih drugih afirmisanih muzičkih zvezda.

Po pisanju mnogih svetskih medija, Sea Dance je jedan od najboljih svetskih festivala na morskoj obali, preporučujući Crnu Goru kao pravo mesto za odmor, svrstavajući je u društvo eksluzivnih i modernih turističkih destinacija.

Sea Dance festival je deo najvećeg festivalskog projekta EXIT Freedom 2018, koji čine pet festivala u pet zemalja. Predvodi ih zvanično najbolji evropski festival EXIT, a prvi je održan Festival 84 na olimpijskoj Jahorini. Slede Sea Star u Umagu i Revolution u Temišvaru kao uvod za najveće okupljanje na Petrovaradinskoj tvrđavi, dok je za završetak leta rezervisan Sea Dance.

Peščana i šljunkovita obala duga 2 kilometra opasana pojasom borova i tri stotine godina starim maslinjakom čini Buljarice pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge letnje festivalske noći.

Za više informacija pogledajte zvaničnu internet stranicu festivala.

Share.

Comments are closed.