Seminar o turizmu Malezije 24. aprila u Beogradu

0

Visoka turistička škola u Beogradu, Ambasada Malezije u Srbiji i predstavništvo Malezijskog turizma u Milanu, organizuju 24. aprila u Beogradu celodnevni seminar o industriji turizma u toj zemlji Jugoistočne Azije.

Na seminaru u VTŠ, pod nazivom “Malezija je istinska Azija: na vas je red da je istražite…“, Malezija će biti predstavljena kao sve popularnija destinacija za odmor i razonodu turistima iz celog sveta, saopštila je ta školska ustanova.

Tokom seminara biće reči i o promotivnim turističkim aktivnostima ambasade Malezije u Srbiji i predstavništva Malezijskog turizma u Milanu i načine na koje ono funkcioniše.

Direktor predstavništva Ahmad Kamarudin Jusof će se obratiti studentima, profesorima, prijateljima VTŠ, predstavnicima turističkih agencija i novinarima, a prisutnima će biti prikazan i promotivni video o malezijskom turizmu.

Učesnicima seminara biće predstavljene i Turistička Organizacija Srbije (TOS) i Turistička organizacija Beograda (TOB), YUTA (Udruženje turističkih agencija Srbije), HORES (Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede Srbije), tur operateri i turističke agencije koje planiraju eventulno poslovanje sa partnerima iz Malezije.

Share.

Comments are closed.