Šesti Beogradski latino maraton

0

Turistička organizacija Beograda sa zadovoljstvom najavljuje 6. Beogradski latino maraton koji će se održati u subotu, 30. maja, ove godine prvi put na Trgu Republike, i pod sloganom „ Igrajmo u ritmu srca Beograda“.

6. Beogradski latino maraton okupiće najatraktivnije plesne parove i predstavnike oko 30 plesnih škola iz Beograda, Srbije i Evrope, koji će u centru grada izvesti najatraktivnije koreografije popularnih latino plesova.

Posetioci manifestacije će od 18 časova imati priliku da učestvuju u besplatnoj školi latino plesova, i da nauče plesne korake od domaćih i stranih plesnih prvaka.

Od 21 čas uslediće spektakularan nastup preko 150 profesionalnih plesnih parovakoji će na bini izvesti najpopularnije plesove (Samba, Rumba, Salsa, Bachata, Reggaeton, Cha Cha Cha, Zumbu …).

Posle nastupa plesnih parova i programa na Trgu Republike, velika Latino žurka se od 23 časa seli u klub Noar / Trg Republike 5, koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Beogradski latino maraton tradicionalno jednom godišnje organizuje Turistička organizacija Beograda. Ovaj događaj predstavlja kulminaciju plesnih večeri, radionica i plesnih festivala koji tokom godine održavaju različita plesna udruženja, klubovi i plesne škole. Beogradski latino maraton omogućava svim latino plesnim organizacijama da predstave svoje koreografije našim sugrađanima i gostima, i doprinosi da se Beograd prepozna kao jedna od destinacija koja popularizuje latino plesove.

Medijski prijatelj manifestacije je RTV Studio B.

Share.

Comments are closed.