Skup o primeni interneta u turizmu i ugostiteljstvu

0

Konferencija o primeni interneta i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu, koja će 9. maja biti organizovana u Beogradu u hotelu Crowne Plaza, okupiće predavače sa velikim iskustvom u toj oblasti koji će pokazati kako se internet može iskoristiti u promociji ugostiteljskih objekata, ali i čitave turističke destinacije.

Konferencija je namenjena predstavnicima privrede turističko-ugostiteljskog sektora i studentima turizma, marketinga i sličnih usmerenja, a skup će svojim predavanjem otvoriti Đanluka Laterca, regionalni direktor Tripadvajzora za Italiju, Tursku, Grčku, Istočnu Evropu, Kipar i Maltu.

Konferencija ukazuje na izuzetno veliki potencijal primene interneta i savremenih tehnologija u turizmu i, deljenjem savremenih znanja na konkretnim primerima dobre prakse upoznaje turističku privredu sa svim mogućnostima koje nove tehnologije donose, kao i sa načinom njihove uspešne primene u turističkoj delatnosti.

Na skupu govore predavači iz prakse i sa velikim iskustvom u primeni informacionih tehnologija u turizmu koji će pokazati kako se internet može iskoristiti u promociji ugostiteljskih objekata, ali i čitave destinacije.

Share.

Comments are closed.