Specijalna konferencijska ponuda u Hotelu CentreVille

0

Podgorica je prošle godine dobila tri nova hotela, koja su obogatila njenu turističku ponudu i unapredila smeštajne i kapacitete za kongresni turizam.

Među njima je CentreVille Hotel & Experiences, koji je nakon pola godine izgradio imidž modernog i elegantnog hotela, koji nudi jedinstven luksuz na šik i urban način. Ovaj hotel, smešten u poslovno-stambenom kompleksu The Capital Plaza, izdvojio se i po svojoj ponudi za konferencijski turizam.

Kako bi ostao atraktivan i tokom leta, CentreVille je u ponudu uvrstio specijalne pakete za organizaciju sastanaka i događaja. U zavisnosti od broja učesnika i vrste događaja, u ponudi su dva „summer“ paketa.

Specijalna konferencijska

Specijalna konferencijska ponuda u Hotelu CentreVille

Prvi je kreiran za događaje sa više učesnika i njegova cena po osobi iznosi 22 eura. Paket obuhvata konferencijsku salu po izboru, dve kafe pauze i ručak na bazi švedskog stola za učesnike sastanka.
Paket namenjen organizaciji korporativnih sastanaka uključuje i noćenje sa doručkom, kada organizatori rezervišu 10 ili više soba. Cena paketa po osobi iznosi 81 euro i pored smeštaja, obuhvata salu za sastanke, dve kafe pauze i ručak.

Specijalna konferencijska

Vaše mesto za sastanke i događaje i tokom leta

CentreVille je ceo sprat posvetio konferencijskom prostoru. Nalazi se odmah iznad recepcije i neobičnog lobija u obliku „dnevne sobe“ – lounge&dining bara The Living Room. Čine ga tri zasebne sale za sastanke i tri konferencijske sale, među kojima se kao najveća izdvaja Grand Room. Prostire se na 230m2 i sa prozorima od poda do plafona obezbjeđuje ugodnu dnevnu svetlost, a u zavisnosti od rasporeda, može da ugosti do 150 osoba.

Specijalna konferencijska

Za manje događaje na raspolaganju su dve konferencijske sale, površine 60m2 i 105m2, koje mogu da ugoste do 35, odnosno, 70 osoba. Na spratu se nalaze i tri sale za sastanke, koje imaju prirodnu svetlost i primaju do osam osoba. Mogu se povezati u jednu veliku salu, nudeći veći prostor za sastanke do 50 osoba. Konferencijski centar u dinamičnu i funkcionalnu celinu povezuje Galerija – veliki hol namenjen za kafe pauze.

Od elegantnih sala za sastanke i opremljenog konferencijskog centra, do jedinstvene terase na krovu hotela, može se zaključiti da CentreVille Hotel & Experiences redefiniše ponudu za organizaciju događaja u Podgorici, bilo da je reč o korporativnom skupu, gala večeri ili intimnom venčanju.

Share.

Comments are closed.