Sportski provod na Kopaoniku

0

Sportski vikend na Kopaoniku će biti održan u periodu od 27. do 29. jula, a obeležiće ga biciklistički maraton „Tri strane Kopaonika“ i brdske trke „Trail race Kopaonik“.

Organizatori ove manifestacije najavljuju dobar provod na Kopaoniku, a za ova dva sportska događaja ima puno zainteresovanih učesnika. Kada je u pitanju biciklističa trka „Tri strane Kopaonika“, novina je  to da će takmičari voziti novim stazama, pa će tom prilikom moći da obiđu i upoznaju nove predele Nacionalnog parka Kopaonik.

Staza malog maratona je ostala ista, dok staze srednjeg i velikog maratona ove godine neće voditi ka Brzeću kao do sada, pa će takmičari imati prilike da predahnu, jer poznato penjanje „Duboka“ neće više biti u planu trke. Ove godine pred njima su novi tereni, preko vrha Kukavica, pored Belih stena u blizini Gobelje, odakle se pruža pogled ka Brusu i neverovatnim predelima ove planine.

„Trail race Kopaonik“ je sada trka u više kategorija, namenjena je trkačima koji mogu da predstave svoje kompanije ili firme u kojima rade, i Business trail race biće organizovan na stazi dugoj 7 kilometara.

Osim sportskih događaja, sportsko udruženje „Na sve strane“ koje je organizator manifestacije, ponudiće posetiocima i muzički program, besplatne izleti po Kopaoniku, kao i ostale zabavne sadržaje.

Share.

Comments are closed.