Srbija po CNN preporuci zvanično među 18 destinacija koje treba obići u 2018. godini

0

Američka televizijska mreža CNN je već prvog dana 2018. godine preporučila Srbiju kao destinaciju koja se mora posetiti, i Srbija je jedina zemlja iz regiona koja se nasla na spisku turističkih top odredišta.

Dobra organizacija i mnoštvo aktivnosti TOS tokom 2017. godine, uglavnom promovisanje i značajna marketinška kampanja na globalnim tržištima, uticale su da se Srbija zasluženo nađe na 4. mestu liste zemalja koje treba obići. Osim toga, organizovan je i veliki broj prezentacija, promocija, radionica i događaja, i studijskih putovanja za strane novinare svih znčajnijih novinarskih kuća, kao što su Chicago tribune, USA Today, New York Times, Vogue i National geographic.

Osim Beograda, koji već uživa u reputaciji kosmopolitskog grada koji ume uvek dobro da se zabavlja, kao najcenjenije iz Srbije ističu se Kopaonik i Zlatibor, koji svojim zimskim sportovima pariraju i ozbiljnim evropskim centrima, Nacionalni park Tara sa epskim brežuljcima prekrivenim gustom šumom, Đavolja Varoš  pruža ludi geološki spektakl čudnih stenovitih vrhova, i još puno prirodnih karakterističnosti koje svedoče o tome koliko je Srbija veličanstvena.

Na listi se osim Srbije, među 18 najtraženijih destinacija nalazi i Malta, Japan, Meksiko, Australija, Peru, Krit, Kina, Južna Koreja, Kanada i Portugalija.

Share.

Comments are closed.