Srbija predstavlja svoju turističku ponudu na sajmu u Londonu

0

Srbija će od danas do 4. februara predstaviti sve svoje turističke potencijale na “Destinations Holiday and Travel Show 2018” sajmu turizma, jednom od najbitnijih sajmova ove vrste u Velikoj Britaniji.

Turistička organizacija Srbije će na sajmu nastupati zajedno sa Turističkom organizacijom Novog Sada, a pored celokupne turističke aktivnosti i ponude Srbije, sa naročitom pažnjom predstaviti sve svoje adute koji su najinteresantniji britanskim turistima. Pre samo par meseci  je završena kampanja reklamiranja srpskog turizma na „BBC World“ kanalu i na svim internet portalima ove medijske kompanije, i ovaj sajam će biti idealna prilika da se ispita tržište i provere rezultati. Najveći broj Britanaca je zainteresovan da se upozna sa kulturom i tradicijom Srbije, posebno kada su u pitanju gradovi i njihova istorija, ali isto tako su pokazali želju za mogućnostima aktivnog odmora u prirodi. Prirodne lepote i muzički festivali Srbije su možda i najznačajniji razlozi zašto  se Britanci odlučuju da posete našu zemlju.

Sa najvećim brojem izlagača u Britaniji, “Destinations Holiday and Travel Show 2018” inspiriše da posetioci otkriju nove destinacije. Sajam poseti veliki broj ljudi koje očekuje niz neverovatnih razgovora sa vodećim turističkim autorima i piscima, razne svetske egzotične kulture dočarane plesom i performansom, kao i nezaobilazne degustacije hrane i pića.

Share.

Comments are closed.