St. Hubertus, mesto gde su Mišelinove zvezdice upoznale magiju Alpa

0

Restoran St. Hubertus se nalazi kod skijališkog centra San Cassiano u Dolomitima, i to je deveti restoran koji je u Italiji nagrađen sa tri Mišelinove zvezdice. Restoran gostima otkriva suštinu  tihog glamura, elegantni enterijer i beskompromisno sjajnu hranu.

St Hubertus restoran

Šef kuhinje ovog restorana je od picerije hotela sa 5 zvezdica razvio prefinjenu restoransku salu sa vrhunskom kulinarskom ponudom. Za  najcenjenije iz svog ugostiteljskog opusa ističe isključivo korišćenje  domaćih namirnica i proizvoda. Njegov vanvremenski, ali istovremeno i savremeni pristup omogućava gostima neformanu i porodičnu trpezu, kao i vrhunsku i uzvišenu, Mišelinovim zvezdicama nagrađenu suptilnost.

St Hubertus restoran

Enterijer odražava tipično alpsko okruženje, restoranom dominiraju prirodne boje i par lovačkih trofeja na zidovima, budući da svoje ime duguje St. Hubertus-u, hrišćanskom zaštitniku lovaca. Restoran je otvoren samo u večernjim satima u toku letnje i zimske sezone, ima 9 stolova ukrašenih oštrim belim stolnjacima koji zrače bezvremenskim šarmom.

St Hubertus restoran

Share.

Comments are closed.