Star Land, najveći zabavni park na Balkanu u Beogradu

0

Beograd će postati domaćin najvećeg i najmodernijeg zabavnog parka u ovom delu Evrope, i biće otvoren za posetioce svih generacija krajem novembra.

Zabavni park “Star Land” imaće ukupnu površinu od 5.000 kvadratnih metara, i biće smešen u halama 7, 8 i 9 Beogradskog sajma. Ovaj zabavni park je kineska investicija, u njegovu izgradnju je uloženo 3 miliona evra, i otvaranje zabavnog parka je od velike važnosti za razvoj turizma u Beogradu.

Kako organizatori navode, Hala 7 je namenjena tinejdžerima i odraslima, gde će moći da igraju bilijar, pikado, stoni hokej i fudbal, da uživaju u virtuelnoj realnosti i video-igrama, mlađim tinejdžerima su namenjeni sadržaji u Hali 8, a najmlađima su namenjeni sadržaji za igru u Hali 9, sa dvorcima sa toboganima, zonama sa peskom i brojnim igračkama. Ovde je prostor takođe predviđen i za proslave dečjih rođendana.

Investitor je u saradnji sa gradskim vlastima započeo realizaciju ovog zabavnog projekta, a nakon premijere u Beogradu, planira se otvaranje sličnih tematskih parkova širom Srbije.

Share.

Comments are closed.