Stiže čaša za šampanjac u obliku limenke iz Beck’s kompanije

0

Jedno od najpopularnijih nemačkih piva, Beck’s, od sada će se prodavati i pod imenom Le Beck, i imaće vrlo neobičnu ambalažu.

Ovaj brend piva iz nemačke je u kooperaciji sa Serviceplan, kreativnom agencijom, odlučio da lansira potpuno novu i nezamislivu liniju limenki za pivo u obliku čaša za šampanjac, kako bi na neki novi način skrenuo pažnju na sebe i reklamirao svoje proizvode.

Saradnja ove dve kompanije je iznedrila liniju piva koje će se zvati Le Beck, a osnovna ideja je bila plasman piva na neke od događaja na kojima pivo nije obično prisutno. Događaji na kojima se uglavnom služilo vino ili šampanjac će dobiti konkurenta u vidu piva, a premijeru Le Beck je  imalo u umetničkim galerijama, na koncertima klasične muzike i drugim ekskluzivnim događajima u Nemačkoj.

Za sada, potrošačima i kupcima se ova ideja dopada, pa se planira masovna proizvodnja i distribucija širom planete, a iz kompanije navode da su tačno znali kako treba pozicionirati brend legendarnog piva, i osmisiti inovativnu ideju koja dovodi u pitanje sve zamisli o tome kako pakovanje piva treba da izgleda.

Share.

Comments are closed.