Studijsko putovanje “Posetite Jahorinu leti”

0

Skoro svi znamo da je olimpijska kraljica odlična skijaška destinacija, međutim kada skine svoj snežni plašt postaje idealno utočište od letnje žege. Kako bi ovu insajdersku informaciju preneli turistima, marketinška agencija Usta Nova i hotel Termag su organizovali studijsko putovanja za predstavnike turističkih agencija.

Grupa je bila smeštena u pomenutom hotelu koji je sve nas ostavio bez daha. Napravljen u planinskom stilu, sa puno detalja i topline. Hrana je bez preterivanja odlična, domaći sok od borovnice popravlja krvnu sliku u trenutku, a osoblje ljubazno i uigrano do savršenstva.

Hotel poseduje nekoliko kongresnih dvorana, wellness centar, ali i dvoranu za kuglanje, salu za bilijar i stoni tenis. Domaćini su nam i priredili vožnju kvadova po prelepim i nestvarnim visoravnima, te nam ni adrenalina nije manjkalo.

Ukoliko postoji evropsko takmičenje za najbolji planinski hotel, Termag bi sigurno bio poslednjih godina učesnik Final four-a.

Bavili smo se malo i speleologijom te smo posetili pećinu Orlovaču, ali i privatni ski centar Ravna Planina sa čijeg vrha se pruža pogled od kojeg zastaje dah.

Na povratku smo posetili Višegrad i Andrićgrad.

Više o ovom putovanju možete pročitati u narednom izdanju TU Magazina.

Veliko hvala osoblju hotela Termag na gostoprimljivosti, a posebno Nemanji i Milanu.

 

Share.

Comments are closed.