Studijsko putovanje – Slovenija koju manje poznajete

0

Redakcija TU! magazina, organizuje u saradnji sa Slovenačkom turističkom organizacijom studijsko putovanje pod nazivom „Slovenija koju manje poznajete“ od 03.10. do 06.10.2017.

Cilj putovanja je da predstavnicima turističkih agencija omogućimo aktivnu posetu i umrežavanje sa manje  poznatom turističkom ponudom Slovenije.
Šta možete očekivati?
•Mnogobrojne B2B sastanke
•Obilaske destinacija u okviru kojih će domaćini predstaviti svoje turističke ponude
•Učestvovanje u dodatnim aktivnostima i sadržajima na ekskluzivnim  destinacijama

U planu je da posetimo popularne ljubljanske “city break” destinacije  Hotel Slon, Hotel Park, Union hotele, i Ljubljanski grad, da doživimo nezaboravno iskustvo spavanja u krošnjama drveća u Slivni nedaleko od Ljubljane, da osetimo luksuz u prirodnom okruženju Herbal Glampinga Ljubno, da idemo na rafting rekom Sočom, zatim u Rogašku Slatinu i Boutique hotel Atlantida i da se opustimo u miru koji nudi Thermana Laško i Hotel Convent u Ankaranu i mnoge druge…

Evo samo nekoliko najava:

Rafting je zaista uzbudljivo iskustvo na brzacima Soče. Splavarenje je pogodno za sve, pošto je učenje vrlo jednostavno i brzo, a prethodno iskustvo nije potrebno. Učestvuje od 4 do 8 putnika na jednom splavu u pratnji licenciranog i iskusnog vodiča.

 

Romantično spavanje u krošnjama je nešto što se pamti čitav život. Ovaj direktan kontak sa prirodom je potpuno bezbedan jer vas sigurnosna ograda sve vreme štiti dok ste na drvetu.

Herbal Glamping Ljubno je butik resort izuzetne i jedinstvene arhitekture. Ujedinjuje luksuz i prirodu u dobro zaobljenu celinu.

Grand Hotel Union izgrađen još 1905. godine je jedan od najlepših i najelegantnijih hotela u Sloveniji.

Thermana Laško nudi originalni wellness program za one koji žele mir i relaksaciju.

Zainteresovane agencije se mogu dodatno informisati i prijaviti na sledeći e-mail: miroslav@usta-nova.com

Share.

Comments are closed.