„Svi ste pozvani!”, Beogradska nedelja restorana

0

Gastronomski festival Beogradska nedelja restorana biće održan od 1. do 7. oktobra u 50 odabranih ugostiteljskih objekata u prestonici, a ovogodišnji slogan manifestacije je „Svi ste pozvani!”.

Svi restorani koji se deo  Beogradske nedelje restorana, gostima će omogućiti jedinstvenu priliku da uživaju u svim kreacijama šefova kuhinja po jedinstvenoj ceni od 1.200 dinara. Posebno kreirani jelovnici sastojaće se od najmanje tri sleda: predjela ili supe, glavnog jela i deserta, a sastavljeni su tako da goste provedu kroz autentična i ukusna jela koja na najbolji način predstavljaju filozofiju i koncept restorana domaćina.

Restorani koji učestvuju su pažljivo su odabrani tako da njihovi jelovnici pokriju širok spektar kulinarskih škola, kao i regionalnih i nacionalnih kuhinja. Meni je predviđen i za ljubitelje mesa, kao i za vegetarijance, ali i za sve ljubitelje ribe, paste, burgere ili egzotične ukuse Dalekog Istoka.

Listu restorana koji učestvuju u manifestaciji sa specijalnim festivalskim jelovnicima i sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnoj internet stranici manifestacije.

Share.

Comments are closed.