Svi važni medijski trendovi na jednom mestu: 9. Weekend Media Festival

0

U prostorima stare fabrike duvana u Rovinju,  Weekend Media Festival od 22. do 25. septembra dovodi više od 120 govornika i oko 4000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca. Njima će se pridružiti i 350 studenata iz celog regiona i oko 550 akreditovanih novinara.

Globalni brendovi u različitim kulturama, digitalizacija radija i revolucionarni potencijal blockchain tehnologije –  deo je intrigantnih tema koje regionalnoj komunikacijskoj industriji donosi ovogodišnji Weekend Media Festival„Zacrtali smo sebi ambiciozan cilj, a to je da deveti Weekend bude toliko dobar da će svi htjeti doći na deseti jubilarni. Ponovno smo iskoračili u neke nove teme i ponovno prvi otvaramo priče o sasvim novim tehnologijama o kojima će za nekoliko godina svi govoriti. Ne zaboravljamo, naravno, ni dobru zabavu, a toga će ove godine biti još više i još bolje“, obećava Tomo Ricov, direktor festivala.

U okviru ovogodišnjeg festivala ponovno će se održati regionalna revija BalCannes i dodela nagrada SoMo Borac. BalCannes se održava peti put, a ove godine oglašivači imaju još važniju ulogu, jer će odabrati 25 najboljih projekata iz šest zemalja regiona i dodeliti nagrade, između ostalog  i za najbolju BalCannes agenciju i projekat. Muzički program uvek je bio jedan od najjačih aduta kada je u pitanju Weekend Media Festival, pa će tako i ove godine festival otvoriti veliki koncert sastava Hladno pivo 22. septembra.

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.