Think & Travel, od Tare do Sejšela – da svako nađe nešto za sebe

0

Nomen est omen – ime je znak i zato Think & Travel, jer je za njih svako putovanje plod mašte i razmišljanja, saradnje i kreativnog procesa, ali možda još važnije, i veoma egzaktne realizacije. Agencija je osnovana 2014. sa ciljem da putnicima pruži realan savet, realnu ponudu i realno iskustvo. Kreiraju putovanja po najrazličitijim destinacijama širom sveta – intimno bekstvo, porodična avantura ili zahtevno biznis putovanje samo su deo njihove ponude.

Svakom putniku i zahtevu pristupa se sa mnogo pažnje, uvek sa ciljem da se prevaziđu očekivanja putnika, ali ne i budžet. Precizni, otvoreni i sa visoko postavljenim standardima, među brojnim partnerima imaju i svetski renomirane operatore i kompanije koje garantuju vrhunski kvalitet i sigurnost usluga.

Daleke destinacije kao sto su Maldivi, Sejšeli, Tajland, Zanzibar, Kuba specijalnost su agencije Think & Travel, ali u ponudi imaju i svaku vrstu putovanja – letovanja, zimovanja, gradske, individualne, ali i grupne ture, sve vrste krstarenja, kružnih putovanja i avio-karata.

Gradovi Evrope

Ture po gradovima Beneluksa ili Italije izuzetno su zanimljive, jer su to individualni aranžmani. Tura po Toskani, poseta karnevalu u Veneciji, zatim obilazak vinarija Vićence i potom odlazak u Firencu, grad umetnosti koji će svakome ko voli renesansu oduzeti dah, samo je jedan primer aranžmana sklopljenih po želji klijenta.

Firenca

Kružna putovanja po Aziji, Africi i Južnoj Americi

Jedno od najuzbudljivijih putovanja koje su organizovali u agenciji Think & Travel jeste put u malu karipsku državu Belize i obilazak Velike plave rupe. Slana pustinja Salar de Ujuni u Boliviji, takođe je jedno od neverovatnih i nezaboravnih putovanja koje su osmislili za klijente. U Južnoj Americi su, takođe, vodili putnike u Patagoniju, na čuvene lednike Čilea kao i na Igvazu, vodopade u Argentini.

Veliko prostranstvo Azije čini je jednom od najtraženijih destinacija. Kružne ture po severu Tajlanda, poseta Bangkoku i njegovim hramovima, pijace na vodi, zatim odlazak na neka od egzotičnih ostrva Ko Pangan, Ko Samui i Puket, putnicima pružaju mogućnost da upoznaju drugu kulturu i tradiciju na najlepši način. Uz posetu Tajlandu putnicima se preporučuje i boravak od nekoliko dana u Kambodži i poseta najvećem religijskom spomeniku na svetu – Angkor Vatu. U poslednjih par godina sve je veće intresovanje i za Vijetnam. Sa svojom privlačnom obalom, smaragdno zelenim planinama, nacionalnim parkovima, dinamičnim gradovima, izuzetnim kulturnim nasleđem, jednom od najboljih svetskih kuhinja, Vijetnam može mnogo toga da ponudi radoznalim putnicima.

Indonezijska ostrva Bali, Java i Sumatra privlače turiste svojom autentičnošću i neverovatnom prirodom, pirinčanim poljima, vulkanima i šumom majmuna. Bali i Singapur često se preporučuju kao lepa i zgodna kombinacija, ujedno i najbezbednija od svih dalekih destinacija sa velkim izborom različitih aktivnosti, izleta i sadržaja.

Iguaca

Balearska, Kanarska ostrva i Korzika

Zahvaljujući saradnji sa najvećim nemačkim organizatorima putovanja, agencija Think & Travel izdvaja se bogatom ponudom paket aranžamana sa konkurentnim cenama. Za putnike željne provoda od Balearskih ostrva tu su Ibica i Majorka (na kojoj nude apartmanski smeštaj), a od Kanarskih, Gran Kanarija i Madeira koju često kombinuju sa posetom Lisabonu kako bi putnici kroz jedno putovanje doživeli kompletan duh Portugala. Od ostrva Mediterana izdvajaju se aranžmani za Korziku koja pleni svojim plažama, uvalama i predstavlja spoj očuvane tradicije, prirodnih lepota i nebrojenih čari.

Madeira

Aranžmani za medeni mesec

Posebno zadovoljstvo predstavlja kreiranje medenog meseca. Kada je taj tip putovanja u upitanju, putnici imaju različite želje, od idiličnih plaža do avanture u džungli. Agencija Think & Travel preporučuje Maldive za parove koji žele mir u pravom tropskom raju sa predivnim plažama i toplim morem, tirkiznim lagunama i bogatim podvodnim životom. Agencija ima veoma veliku ponudu hotela i avio-karata po povoljnim cenama. Sajšeli su, takođe, preporuka. Izolovani u Indijskom okeanu imaju najfascinantniji pogled na zvezdano nebo na svetu, safirnu boju okeana i kilometarske bele peščane plaže. Karibi su, takođe, veoma čest izbor putnika kada je medeni mesec u pitanju. Najčešće se odlučuju za putovanje na Kubu, prilikom koga borave nekoliko dana u Havani, da bi, potom, ostatak odmora uživali u poznatom letovalištu Varadero.

Osim dalekih destinacija, romantičan medeni mesec organizuju i na grčkim ostrvima Mikonos i Santorini koja su sve češći izbor mladenaca zbog luksuznih hotela i dobrog noćnog provoda, kao i na Sardiniji, ili „mitskom mestu na mapama holivudskih zvezda“ , kako to ostrvo nazivaju.

Karibi

Krstarenja

U ponudi agencije Think & Travel izdvajaju se izuzetno povoljna krstarenja po istočnim, zapadnim i južnim Karibima, što je odlična prlika da se obiđe nekoliko ostrva u sklopu jednog putovanja. Za parove željne avanture i istraživanja preporuka je Šri Lanka i izvanredne privatne kružne ture nemačkih operatora koje postoje u ponudi.

Agencija Think & Travel brigu o klijentu i njegovom putovanju stavlja na prvo mesto. Putnici u svakom trenutku i tokom boravka mogu da se obrate agenciji za bilo koju vrstu informacije ili pomoći. Više o ponudama može se naći na zvaničnoj internet stranici agencije.

 

Share.

Comments are closed.