Trebinje dobija novu atrakciju, hotel modernog dizajna

0

Moderan industrijski stil simbol je novog hotela u Trebinju koji kompanija Swisslion otvara 17. aprila 2017. Hotel je smešten u restauriranoj upravnoj zgradi Industrije alata Trebinje koja datira još iz 80-ih godina, a imaće 4 zvezdice.

Gostima, odnosno turistima i poslovnim ljudima, na raspolaganju će biti 49 soba i to 36 dvokrevetnih, 12 luksuznih dvokrevetnih i jedan apartman. Hotel SL-Industry će imati konferencijsku salu kapaciteta 90 mesta za održavanje svih vrsta poslovnih događaja.

Hotel poseduje kristalnu salu kapaciteta 40 mesta koja je namenjena za održavanje koktela, banketa i svečanih večera – kažu investitori. U izgradnji hotela su kombinovani beton i drvo, a u opremanju vintage nameštaj i savremeni dizajn.

“Nameštaj, cigleni zidovi, crno-bele fotografije, eksponati industrijskih alata čine hotel jedinstvenim i primamljivim za sve posetioce. Spoj industrijskog šarma i savremenog prostora učiniće da boravak u hotelu bude nezaboravan”, poručuju iz SL-Industry hotela.

 U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran u kome će gosti sami birati jelo. Inače, u Trebinju je u toku gradnja još dva hotela i jednog motela. Tako bi taj turistički grad na jugu BiH u ovoj sezoni trebalo da ponudi ukupno 90 novih soba i 12 luksuzno opremljenih apartmana.

Izvor: eKapija

Share.

Comments are closed.