Tri Fejsbuk stranice o hrani pred kojima ne trepću milioni ljudi

0

Sve intenzivnije korišćenje društvenih mreža učinilo je da sa svojim virtuelnim prijateljima delimo svaku svoju misao, dešavanja, pa čak i fotogragije hrane koju smo spremili ili savršeno serviranog obroka u restoranu.

Interesantno je da u poslednje vreme posebnu pažnju privlače recepti u formi video snimaka, sažeti u svega minut. Fejsbuk stranica sa ovakvim sadržajem je bezbroj, ipak, predstavljamo vam tri najpopularnije koje prate milioni širom sveta i gledaju ih sa uživanjem:

Tasty – Jedna od trenutno najpopularnijih Fejsbuk stranica koja ima čak 72 miliona lajkova. Na njoj ćete pronaći ideje za najrazličitije obroke, od doručka do dezerta. Ipak, mislili su i na vegetarijance, ali i one koji striktno vode računa o ishrani. Kako je spremanje svakog jela sažeto u minut snimka ili dva, činiće vam se kao da je njegova priprema više nego jednostavna.

BuzzFeed Food – Stranicu prati preko 22 miliona ljudi. Njen sadržaj omiljen je ljubiteljima pomalo nestandardnih jela, pa tako ovde možete pronaći nešto sasvim neobično što će vam se verovatno dopasti.

Tastemade – Ova stranica obiluje receptima koji dolaze iz svih krajeva sveta, pa je posebno interesantna onima koji bi da probaju nešto novo. Posebna draž ovih popularnih video snimaka je ta što se jela ne spremaju ni u kakvim restoranskim kuhinjama, već standardnim i nimalo impozantnim što doprinosi osećaju prisnijeg odnosa sa pratiocima. Ovu stranicu prati preko 20 miliona ljudi.

Jedno je sigurno, isprobali ili ne ove recepte, ni pred samim snimcima nećete ostati ravnodušni.

Share.

Comments are closed.