Turistička organizacija Srbije nagrađena na sajmu turizma u Rusiji

0

Turistička organizacija Srbije dobila je nagradu na sajmu „Otdykh Leisure” koji se održava u Moskvi od 11. Do 13 septembra.

Zajedničko učešće Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Subotice, Turističke organizacije Novog Pazara, Turističke organizacije Žablja, Turističke organizacije Požarevac, Instituta Niška banja, turoperatera Luna travel, hotela Crown Plaza i Prirodnjačkog muzeja Svilajinac na ovom značajnom sajmu nije prošlo nezapaženo, o čemu i govori priznanje koje je TOS dobila za objedinjeni nastup na sajmu.

Na radionici koja je bila organizovana drugog dana sajma, srpski turistički potencijal i ponuda je predstavljen pred 40 turoperatera iz Moskve i moskovske regije, a ovaj vidi promocije doprineće da se Srbija uvrsti i njena ponuda ojača u programu putovanja ruskih turista. Posebno su promovisani „mali gradovi” kao deo bogate turističke ponude Srbije.

Na osnovu zvaničnih podataka Zavoda za statistiku Republike Srbije u 2017. godini zabeležen je rast od 15% u noćenjima ruskih turista, pa se u 2018. godini sa razlogom očekuje dalje povećanje broja noćenja i poseta.

Share.

Comments are closed.