Turistička ponuda Srbije na WTM u Londonu

0

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavlja turističku ponudu naše zemlje na sajmu turizma World Travel Market (WTM) 2017, koji se održava u Londonu od 6. do 8. novembra.

Ovaj vodeći poslovni sajam globalne turističke industrije generiše više od 2,8 milijardi vrednosti poslovnih ugovora u svetskoj turističkoj industriji i već 37 godina zaredom privlači svetsku turističku privredu. Između 5.000 destinacija, Srbija se i ove godine našla rame uz rame sa najvećim svetskim turističkim destinacijama, kako bi privukla ključne turoperatere u ovoj za našu zemlju rastućoj i važnoj industriji.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović na samom početku sajma susrela se sa brojnim poslovnim partnerima. Predstavnici  najvećih turoperatora poput Regent Holidays-a iz Velike Britanije, Travel the Unknown, Exodus i Thomas Cook pokazali su veliko interesovanje za Srbiju kao turističku destinaciju.

Koliko veliko interesovanje vlada za Srbijom pokazuje i činjenica da je direktorka TOS-a Marija Labović već prvog dana sajma dala intervju Travel Channel-u, a zakazani su i intervjui i sa velikim medijskim kućama poput magazina Travel Weekly, Food and Travel magazine,  Sailing Travel Magazine i televizija  BBC, National Geographic, napominju iz TOS-a.

Celokupnu turističku ponudu na štandu TOS-a predstavili su globalnim turističkim profesionalcima: Atomska banja, JP za razvoj planinskog turizma Stara planina, MK Mountain Resort, Life Design Hotel, turoperatori Serbia tour operator, Glob Metropoliten Tours, Omni tours, Turistička organizacija Novi Sad, Turistička organizacija Vojvodine i Turistička organizacija Beograda.

Rast prepoznatljivosti Srbije kao turističke destinacije u okviru celokupne turističke ponude naših turističkih proizvoda, direktan rast i građenje dugoročnih poslovnih veza omogućiće dalji uspeh Srbije kao turističke destinacije i dalju  perspektivu i rast u turističkoj industriji, navode iz TOS-a.

Share.

Comments are closed.