U Beogradu otvoren kafić gde se plaća provedeno vreme, ne piće

0

U srcu Beograda, u Savamali je otvoren kafić gde gosti ne plaćaju račun, plaćaju samo provedeno vreme. Kafa nikad jeftinija, druženje nikad konkretnije.

Share Square

Za sada je ovo jedini kafić u Srbiji ovog tipa, kafić koji nudi beskrajne količine bezalkoholnih napitaka, kafe i brzog Interneta, i to praktično besplatno, jedino što se plaća jeste broj sati koje ste proveli unutra. Share Square ima prostor veličine 600 metara kvadratnih, i može služiti u razne svrhe, za poslovne prilike, učenje,  ili najobičnije svakodnevno druženje. Pored glavnog prostora, Share Square ima i 4 učionice, kuhinju, sobu za šminkanje i muzičku sobu. Ove učionice su predviđene za održavanje nastave, ali ih njihova multifunkcionalnost čini univerzalno dobrim za bilo koje aktivnosti.

Share Square

Ovu ideju je razradila organizacija Coordinaide koja je htela da koncept društvenih mreža prenese na realnu osnovu, svakodnevnu, u cilju zbližavanja zajednica i svih njenih članova. Umesto bezličnog virtuelnog prostora, sada postoji  Share Square kao mesto okupljanja, razmene ideja, i povratka dobrom starom druženju. Uz Share Square, druženje je opet u modi, ali ono pravo druženje.

Share.

Comments are closed.