U Dubaiju se otvara najviši hotel na svetu

0

Dubai je poznat kao grad gde se sve uvek diže na viši nivo, grad koji pomera granice i ne pravi kompromise. U Dubaiju trenutno prave najviši hotel na svetu, iako je najviši do sada, bio baš kod njih.

Gevora Hotel u Dubaiju

Jedan od najbogatijih gradova, Dubai, u martu će ove godine dobiti najviši hotel na svetu. Najviši do sada, Hotel JW Marriott Marquis, takođe se nalazi u Dubaiju i prepustiće titulu najvišeg hotelu Gevora. Hotel Gevora bi po završetku gradnje trebao biti visok 365 metara, što je za samo 10 metara više od drugoplasiranog JW Marriott Marquis-a. Novi hotel će u ponudi imati 530 soba na ukupno 75 spratova, a nudiće sve forme smeštaja, od dvokrevetnih soba pa do deluxe apartmana. U okviru hotela biće dostupne različite internacionalne kuhinje, parktično sve najpoznatije, a za opuštanje biće zaduženi wellness i spa centri, i sve ostale vodene aktivnosti. Kao i sve u Dubaiju, i ovaj hotel ponosiće se izuzetno visokim luksuzom.

Gevora Hotel u Dubaiju

Hotel će se sjajno uklopiti u panoramu grada, imajući u vidi da kod njih na godišnjem nivou sve „poraste“ u visinu. Znajući da se glavne turističke ture i obilasci prave helikopterom ili balonom, ova filozofija možda i ima smisla.

Share.

Comments are closed.