Umetnost protiv fudbala, akcija 6 dana, 6 muzeja, 6 evra u Beču

0

Akcija „6 dana, 6 muzeja, 6 evra“ biće organizovana pred sam početak Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Rusiji od 14. juna.

U cilju privlačenja što većeg broja ljudi kojima sport i nije baš na prvom mestu, bečki Muzej istorije umetnosti i Bečki turistički centar planiraju da pred sam početak Svetskog prvenstva iniciraju specijalnu akciju na instagramu u vidu ponude #viennamuseumsixpack.

Ova ponuda bi obuhvatila 6 muzeja za koje će ulaznica pojedinačno iznositi 6 evra, dok uobičajena cena ulaznica iznosi od 9 do 20 evra po osobi.

Svi ljubitelji umetnosti će uz kod koji dobiju, da određenog dana na blagajni podignu svoje karte povoljnijoj ceni, a muzeji uključeni u akciju su to za Muzej istorije umetnosti (11. jun), Dvorsko skladište lovačke opreme i oružja (12. jun), Carsku riznicu (13. jun), Pozorišni muzej (14. jun), Svetski muzej (15. jun) i Carski muzej voznog parka Habsburgovaca (16. jun).

Uz kupovinu ulaznice od šest evra, ostvaruje se popust na kupovinu godišnje karte za Muzej istorije umetnosti u visini od 6 evra. Kod koji svi zaineresovani dobijaju na instagram profilu : @kunsthistorischesmuseum i @viennatouristboard, a kod će biti validan samo dok je akcija u toku. Ovaj kod takođe omogućava i popust u prodavnici u dvorcu Hofburg.

Share.

Comments are closed.