Union Hoteli postali vlasnici poznate tekstilne robne kuće “Modna kuća” u Ljubljani

0

Nekada istaknuta tekstilna radnja na elitnoj lokaciji u samom centru Ljubljane, koja je napuštena dugi niz godina, u narednom periodu će obezbediti prostor za različite događaje. Objekat pruža potpuno drugačiji doživljaj, savršen za sveže i kreativne ideje organizatora događaja. Hotel Union je već počeo sa organizacijom obilaska prostora za potencijalne organizatore poslovnih i društvenih događanja.

Prema rečima generalnog direktora Union Hotela, Tomislava Čeha:

“Vlasništvom nad zgradom “Modne kuće” sprovodimo strategiju koja podrazumeva ujedinjenje nekoliko međusobno povezanih zgrada i upravnog kompleksa imovine koji se graniči sa Grand Union Hotelom. Naš cilj je da pratimo savremene trendove u oblasti organizovanja događaja, hotelskoj industriji i da se prilagodimo novim segmentima posetilaca na oba fronta. Takođe smo zadovoljni da će ono što je nekad bio veoma popularan prostor ponovo oživeti u drugom obliku, kombinujući kreativnost i druženje”.

Obzirom da su u toku ture sa obilaskom, zainteresovani organizatori događaja se pozivaju da dođu i bliže se upoznaju sa prostorom. Za sve dodatne informacije u vezi iznajmljivanja prostora kontakt je menadžer hotela: event.sales@union-hotels.eu

Share.

Comments are closed.