“Uskrs u Beogradu” na Trgu Nikole Pašića

0

Manifestacija pod nazivom “Uskrs u Beogradu” održava se po prvi put u Beogradu od 8. do 16. aprila na Trgu Nikole Pašića. Na manifestaciji učestvuje oko 50 izlagača koji će građanima ponuditi različite proizvode i aktivnosti.

Program uključuje i kreativne radionice za decu i odrasle, modne revije, izložbe umetničkih slika, nastupe uličnih zabavljača, žonglera, klovnova, plesača, animatora, dečijih horova.

Takođe, na platou Trga Nikole Pašića u ukrasnim kućicama biće predstavljene različite delatnosti – od gastronomije, vinarstva pa do ponude umetničkih i dekorativnih predmeta namenjenih hrišćanskom prazniku.

Ulaz na ovu manifestaciju biće besplatan, dok će na više punktova u gradu biti postavljene praznične instalacije, koje će zainteresovane Beograđane i njihove goste za vreme praznika upućivati ka centralnoj manifestaciji. Instalacije će biti postavljene na Trgu republike, na početku Knez Mihailove ulice, na Kalemegdanu, kod Saborne crkve i kod crkve Svetog Marka.

Uskrs u Beogradu organizuje Grad Beograd i agencija “Star Media”, uz podršku i pokroviteljstvo kompanije “Stamevski – torte i kolači”.

Share.

Comments are closed.