Uskršnji bazar 2018 na Zvezdari

0

U ponedeljak, 2. aprila od 10.00 do 19.00 časova, biće održan Uskršnji bazar umetničkih rukotvorina na trgu ispred Opštine Zvezdara.

Ustanova kulture „Vuk Stefanović Karadžić“, zajedno sa udruženjima žena i umetnica, uz podršku Gradske opština Zvezdara, organizovaće veliki uskršnji bazar umetničkih rukotvorina, koji će biti humanitarnog karaktera.

Sa početkom u 11.00 časova, na manifestaciji će krenuti kulturno-umetničko program, farbanje i oslikavanje uskršnjih jaja, kao i brojne kreativne radionice na kojima će učešće imati i deca i odrasli. U programu će učestvovati mađioničair, klovnovi, brojni muzičari, pevači i plesači.

U 13.00 časova je organizovana aukcija i simbolična prodaja oslikanih jaja, a sva sredstva koja se budu prikupila su predviđena kao pomoć Prihvatalištu sa prihvatnom stanicom, kako bi se obezbedilo privremeno i celovito zbrinjavanje dece i omladine kojima je to neophodno.

Brojni izlagači će na svojim štandovima predstaviti ručno rađene unikatne umetničke predmete, nakit, različitu uskršnju dekoraciju, a naći će se i širok asortiman domaćih proizvoda.

Share.

Comments are closed.