Uskršnji karneval na Tašmajdanu 2018

0

Veliki uskršnji karneval  biće održan u Tašmajdanskom parku, u subotu i nedelju 7. i 8. aprila, i biće mesto zabave za sve uzraste.

Ove godine, u Tašmajdanskom parku, u cilju promovisanja porodičnih vrednosti i razvijanja osećaja zajedništva kod najmlađih, biće održan Veliki uskršnji karneval. Na manifestaciji predviđenoj za sve uzraste, naći će se brojni klovnovi, žongleri, mažoretkinje, kao i ostali zabavljači koji će pružiti dobru zabavu posetiocima svojim kreativnim i maštovitim nastupima.

Svi posetioci će za vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika uživati u programu organizovanom u blizini jednog od najlepših pravoslavnih hramova Beograda, Crkve Svetog Marka, a svi sadržaji su potpuno besplatni.

Karneval će obeležiti brojni muzički i plesni nastupi, a pravu karnevalsku atmosferu doneće nastupi mažoretkinja, karnevalskih trupa i uličnih zabavljača, štulaša, žonglera, pantomimičara, dok će deca imati priliku da učestvuju u  celodnevnim kreativnim radionicama, jahanju konja, kao i bioskopu na otvorenom.

Takođe, svi su dobrodošli da prijave svoje učešće u već tradicionalnom takmičenju u tucanju jajima, a deca će se takmičiti u izboru za najlepše oslikano jaje i izboru za najlepše ukrašene uskršnje korpe, nakon čega će posetioci moći da na dobrovoljnoj aukciji i kupe ta umetnička dela. Prikupljeni novac otići će u humanitarne svrhe.

Share.

Comments are closed.