Uskršnji Sajam na Kalenić pijaci 4. aprila

0

Na Kalenić pijaci,  u sredu, 4. aprila od 10.00 do 19.00 časova, biće organicovan Uskršnji sajam namenjen svim posetiocima, bez obzira na uzrast.

Posetioci ove manifestacije imaće priliku da uživaju u brojnim dečijim radionicama, na kojima će pokazati svoje likovno umeće pri oslikavanju uskršnjih jaja, a stariji će pomoću u dekorisanju i ulepšavanju platoa pijace „Kalenić“.

Sva deca će moći da uživaju u ovim aktivnostima, biće naoružani bojicama i kredama, a druženje će biti uveličano prisustvom njihovih omiljenih maskota i junaka iz crtanih filmova, kao što su Patrolne šape, Nindža kornjače i ostalih superheroja. Za odrasle su spremni brojni pokloni koji će biti izloženi na štandovima, kao i prikladne degustacije i osveženja.

Plemenitost će pokazati i ljubitelji pasa, na platou će biti izloženi psi i štenad iz gradskog prihvatnog centra, koji će biti spremni za novi dom.

Za vreme manifestacije Uskršnja pijaca, volonteri JKP „Gradske pijace“ deliće sugrađanima ofarbana jaja kao gest dobrodošlice.

Share.

Comments are closed.