Uzakrota Balkan Travel Summit u beogradskom hotelu Metropol, 27. oktobra

0

Prvi međunarodni Uzakrota Balkan Travel Summit, na kome će se naći 30 govornika i 30 brendova, će biti održan u Hotelu Metropol u Beogradu 27. oktobra. Uzakrota Travel Samit će biti domaćin ne samo turistima i medijima, već i predstavnicima privrede i privrednih subjekata.

Na Samitu će učestvovati 600 turističkih kompanija sa čitavog Balkana i Turske, a na programu će se naći teme poput “Digitalna transformacija turističke industrije”, “Globalizacija, strane investicije, Turska i turizam na Balkanu”, “SEO, digitalni marketing i marketing sadržaja” “PR i destinacijski marketing u turizmu”, “Obezbeđenje dodatnog prihoda u turizmu”.
O svemu tome za TU! magazin, Ender Karača, menadžer za Srbiju i Bosnu firme AtlasGlobal koja je glavni sponzor manifestacije kaže: “Mi, kao AtlasGlobal, svesni smo važnosti ovakvih događaja i atmosfere koja se oko njih stvara, te zato smatramo da će Uzakrota imati isti efekat i na Balkanu. Najveći značaj za nas kao glavnog sponzora je dugoročna investicija. U okviru ove investicije, naš prioritet je prepoznavanje brenda na Balkanu i saradnja sa agencijama. Tako, na ovom Samitu, želimo da poboljšamo saradnju sa balkanskim agencijama i hotelima. AtlasGlobal, kao privatna avio kompanija, ima aktivnu ulogu u Evropi i Rusiji i ima za cilj da to postigne i na Balkanu.”

Na listi govornika će biti Ambasador Republike Turske Tanju Bilgic, direktor TOB-a Miograd Popović, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA (YUTA) Aleksandar Seničić, direktor Tursko-srpskog poslovnog saveta, Aleksandar Međedović, predsednik Udruženja turističkih agencija Crne Gore Orhan Hodžić i mnogi drugi.
Za više informacija o Uzakrota Balkan Travel Summit 2017, o registraciji, programu i govornicima, možete koristiti #UTSBalkan 2017 ili posetite zvanični sajt manifestacije

Share.

Comments are closed.