Uzakrota Travel Summit 2018 u Instabulu

0

Uzakrota Travel Summit 2018 će biti održan održati 30. novembra u Hilton Bosphorus centru u Istanbulu. Nakon prošlogodišnjeg događaja, održanog 17. novembra 2017. godine u hotelu Fairmont Quasar u Istanbulu, gde je učestvovalo 1.500 turističkih profesionalaca, ovogodišnji travel summit okupiće rekordan broj turističkih profesionalaca.

Sponzori ovogodišnjeg skupa su  Amadeus, Emirates Airline, Tourism Korea i Go Global, a očekuje se da broj akreditovanih učesnika premaši broj od 2.500. Među učesnicima najbrojniji su predstavnici lokalnih i međunarodnih turističkih agencija, hotela, kao i svih aktera uključenih u turističku industriju, aviokompanija, privrednih preduzeća, blogera i drugih uticajnih ljudi u oblasti turizma. Sve velike i svetski priznate korporacije i njihovi predstavnici podeliće sa prisutnima vredne informacije, ali i lična iskustva vezana za poslovanje u turističkom sektoru.

Uzakrota Travel Summit za jedan od najbitnijih turističkih događaja, a ove godine više od 100 predavača govoriće o temama koje se odnose poslovanje u digitalnom dobu, marketingu u turizmu i partnerstvima, kao i o globalnom razvoju u konsolidaciji avio-karata.

O predavačima, programu i svim informacijama možete se informisati na zvaničnoj internet stranici.

Share.

Comments are closed.