Veliko interesovanje za Reboot infoGamer 2015

0

Sajam će se održati od 11. do 15. novembra na prostoru Zagrebačkog velesajma u četiri velike hale i trajaće pet dana tokom kojih će fokus događanja biti na predstavljanju najnovijih videoigara, divelopera, pablišera, gejming hardvera, analognim igrama, kao i na izrazito velikim regionalnim gejming turnirima.

Reboot infoGamer 2015 u svom četvrtom izdanju prelazi iz kategorije najvećeg gejming sajma u jugoistočnom delu Evrope u jedan od najvećih gejming sajmova u čitavoj Evropi. Uz još veći broj velikih svetskih izdavača i predstavljanje najnovijih igara kao i gejming hardvera narasli su i veliki internacionalni “eSports” turniri koji dobijaju svoju posebnu halu! Velika novost u sadržaju ove godine čitava je jedna dvorana posvećena indi gejm diveloperima iz čitave Evrope i regije čije se predstavljanje očekuje u izrazito velikom broju kao i predstavljanje prvih regionalnih edukatora koji se bave usmeravanjem mladih ljudi ka zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – gejms industriji.
Sajam će se održati u četiri paviljona (8, 8a i 9 i 11a) na površini većoj od 12 000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti 100-tinjak izlagača a biće igrivo čak više od 500 igraćih jedinica. Reboot infoGamer 2015 i ove godine organizuje tim veterana industrije videoigara iz Digitalne Avanture d.o.o., ujedno i izdavači najvećeg regionalnog štampanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatora jedne od najuspešnijih i najznačajnijih gejms industri i gejm diveloper konferencija – Reboot Developa. Partner i suorganizator sajma Reboot infoGamer je Zagrebački velesajam i njegov tim koji je prepoznao izuzetnu važnost i značaj industrije videoigara.
Više informacija na www.rebootinfogamer.hr

Share.

Comments are closed.